Drie veelzijdige glinsterende juwelen

beauty

Drie veelzijdige glinsterende juwelen

Nekkerdoeken zijn niet alleen bezig met een comeback; ze blijven leven in grote modetrends zoals skarf creme. Deze crèmekleurige zakdoek van 5 x 30 heeft een ultrazachte, totaal onmerkbare glans en is ideaal om te dragen als choker, omslagdoek of zelfs om om je hond te binden (dus deze zijn zeker huisdiervriendelijk!) Het is de perfecte maat om drama toe te voegen aan elk ensemble en kan worden gebruikt om elke kleur of stijl te complimenteren. Er staan verschillende bloemen op, variërend van narcissen en ridderspoor tot irissen en orchideeën.

creme

Je hebt dit waarschijnlijk al in boetieks gespot, maar skarf creme blijft golven maken in zowel online als high-end warenhuizen en een aantal van je favoriete online retailers. Skarf creme is eigenlijk komt terug groot dit seizoen ook, dus je bent echt een gevoel voor hoe het werkt en wat je opties zijn. Hoewel dit een uitstekend jaar was voor staf creme, zijn er dit jaar ook een aantal felle, nieuwe toevoegingen, zoals sweet peas in paars, gebreid met zebrastrepen, gebreid met witte zebrastrepen en gebreid met luipaardstrepen. Dit jaar hebben we ook een schattige nieuwe variatie op de zoete erwten in paars met een roze zebra streep die een vleugje vrouwelijkheid toevoegt aan deze vaste winterbloem.

Als het je nog niet is opgevallen, dit is een van die seizoenen waarin zo ongeveer alles met een beetje sprankeling in de vorm van sieraden komt. Wij houden van deze trend en de schitterende glans van de crèmes maken ze tot zeer mooie accessoires voor elke outfit. Of je nu kiest voor een effen crèmekleur of een variëteit van verschillende patronen of kleuren, je bent er zeker van om deze winter wat serieuze glans aan je look toe te voegen. Koop dit seizoen zeker een paar van deze schitterende crèmes, want ze zijn echt een veelzijdige toevoeging aan elke garderobe.

Contact